Acer Veriton M4610G

0x

Počítač Acer Veriton M4610G - Intel Core i5 2500 3.3 GHz, 2 GB, 1000 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 2000, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1075713
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Acer Veriton M4610G
      Fotografie má ilustrativní charakter.


      Acer Veriton M4610G

      Forma a funkce
      Modely Veriton se dodávají v několika velikostech od 3 do 30 litrů, aby vyhověly požadavkům různých kancelářských prostor a podniků. Procesory Intel® Core™ s podporou technologie Intel™ vPro (dle konfigurace) maximalizuje váš potenciál stejně. Je podporováno použití až 4 GB paměti DDR3, což zajistí skutečnou výkonnost a snadný multitasking.

      Acer Veriton M4610G

      Prvotřídní ovládání
      Modely řady Veriton 4 lze spravovat vzdáleně v libovolném okamžiku, z libovolného místa pomocí technologie webové správy DASH. S aplikací Veriton ControlCenter jsou důležité funkce správy a další užitečné nástroje umístěné na jednom rychle přístupném panelu.

      Hardwarové zajištění zabezpečení
      Vyberte si z řady nabízených zabezpečení. Technologie Intel® vPro (dle konfigurace) může počítač a data blokovat a odblokovat pomocí ověření před spuštěním, deaktivovat ztracený nebo zcizený počítač, počítač vzdáleně opět aktivovat po jeho nalezení a také pozastavit ochranu proti krádeži během oprav počítače. Kompatibilita s TPM vyhovuje podnikovým požadavkům na zabezpečení a snižuje hodnoty TCO.

      Acer Veriton M4610G

      Splnění průmyslových standardů
      Splnění průmyslových standardů prodlužuje životnost hardwaru, snižuje náklady a zajišťuje, že váš podnik se chová ohleduplně k životnímu prostředí. Splněním směrnice ENERGY STAR® (dle konfigurace) je zajištěna maximalizace efektivity s nižší spotřebou energie. Označení GS (dle konfigurace) certifikuje bezpečnější konstrukci a lepší ergonomii výrobku. Regionální zlaté ocenění EPEAT® (dle konfigurace) je nejlepším hodnocením pro splnění různých kritérií souvisejících se životním prostředím a splnění požadavků směrnice RoHS maximalizuje úspory po skončení životnosti zařízení. 

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 2500 3.3 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      2048 MB DDR3 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 2000 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      10xUSB 2.0, DisplayPort, DVI, VGA, COM, LAN 
      Velikost 
      Mini Tower