Lenovo IdeaPad G50-80

0x

Notebook Lenovo IdeaPad G50-80 - Intel Core i5 5200U 2.2 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, Intel HD Graphics 5500, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:949940
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo IdeaPad G50-80
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      15,6" cenově dosupný pracovní notebook s plnohodnotnou numerickou klávesnicí
      Kompaktní pracovní notebook nabízí výborný poměr ceny, výkonu a užitné hodnoty. Ideální je zejména pro firemní sféru, kde skvěle poslouží jako spolehlivý pomocník na cestách. Výkon notebooku bohatě postačí na všechny základní úkony - tvorbu firemních prezentací, surfování po internetu, komunikaci (Skype, e-maily, sociální sítě) a prohlížení multimédií.

       

      15,6" širokoúhlý displej
      Širokoúhlý displej tohoto modelu poskytuje jasný a ostrý obraz s poměrem stran 16:9 volitelně. Pro maximální zpříjemnění práce je notebook osazen displejem s antireflexní technologií, která minimalizuje odlesky displeje. Vaše oči budou méně namáhané a díky HD Ready rozlišení bude práce s multimédii příjemnější.


      Výkon, který nadchne
      O výkon se stará moderní dvoujádrový procesor Intel Core i5 5200U, který má razantní dopad na dlouhodobou výdrž baterie až 6 hodin a je postaven na moderní architektuře Broadwell. S integrovaným grafickým řešením Intel(R) HD Graphics 5500 rovněž zvládne i méně náročné hry.

      Lenovo IdeaPad G50-80

      HDMI výstup
      Pomocí HDMI rozhraní lze notebook snadno připojit k TV nebo monitoru a užít si obraz ve vysokém rozlišení na velkoplošné obrazovce.


      Klávesnice AccuType
      Ostrůvková klávesnice je ergonomicky navržena tak, aby umožňovala pohodlné psaní s minimem překlepů. Spousta chytrých a zabezpečovacích funkcí včetně čtečky otisku prstů a bohaté konektivity je jen dalším důkazem všestranné využitelnosti.


      Rychlé bezdrátové připojení
      Integrované rozhraní 802.11 b/g/n/ac Wi-Fi umožňují připojení k internetu na kterémkoliv místě.


      Integrovaná webkamera
      Citlivou HD webkameru s rozlišením 720p oceníte při webových konferencích nebo online videochatu. Multimediální zážitky utvrdí integrované stereo reproduktory s technologií Dolby Advanced Audio.

      Lenovo IdeaPad G50-80

      • Slot pro optickou mechaniku - Vyberte si model s volitelnou DVD vypalovačkou a vychutnejte si vaše oblíbené filmy nebo si jednoduše nainstalujte svůj starší software.
      • Dostatek úložného prostoru - S kapacitou pevného disku až 500 GB nemusíte mít obavu, kam uložíte všechna data, videa, hudbu nebo fotografie.
      • Stereo reproduktory s technologií Dolby® Advanced Audio™ v2 - Vychutnejte si působivý prostorový zvuk bez ohledu na to, zda posloucháte hudbu, hrajete hry nebo sledujete filmy.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 5200U 2.2 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5500 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá