Rudolfova herní zóna

Novinky z herního světa
Jak vybrat herní počítač
Recenze her

Tvář naší firmy, kterou můžete velmi dobře znát z videí „GIGA Nikola doporučuje…“ nebo ze sociálních sítí. Starám se o bezproblémový chod celého týmu a kontroluji, abyste měli pravidelně na naší herní zóně co číst. I když gamingu moc nedám, ve volném čase ráda tancuji, sportuji, ochutnávám nová jídla a lítám za dobrodružstvím po celém světě.
Nadšený pisálek, který vám přináší čerstvé novinky a recenze z herního světa a také občas poradí, jaké herní železo se vyplatí koupit. Můj první herní zážitek v dětství byl Doom a hned jsem věděla, že gaming bude koníček na celý život. Mezi moje nejoblíbenější hry patří série Dragon Age, Mass Effect, Zaklínač a Baldur’s Gate. Když zrovna nehraju, tak čtu, píšu nebo koukám na seriály.
Fotky, videa, bannery a newslettery a hlavně grafická stránka herní zóny – to vše má náš grafik Jirka v malíčku. Času už na hraní moc není, ale když už je, tak ho strávím u GTA V, RDR2 nebo se rád proběhnu po střechách s Eziem. Moje nejoblíbenější hry jsou určitě první dva díly Mafie, Age of Empires, Max Payne nebo první díly Call of Duty. Většinu času ale věnuju tříletému synovi Jiříkovi, obchodování na cryptoburze a nebo sledování seriálů.