HP OMEN 45L GT22-1000ng

9x

Počítač HP OMEN 45L GT22-1000ng - Intel Core i9 13900K 2.2 GHz, 64 GB, 4096 GB SSD, nVidia GeForce RTX 4090, Windows 11 Home

79 990,-Cena s DPH
66 107,44Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava do 2 pracovních dnů
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1474155
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • doprava zdarma
  • poslední kus
    Počítač HP OMEN 45L GT22-1000ng
    Počítač HP OMEN 45L GT22-1000ng - Fotka 1/3Počítač HP OMEN 45L GT22-1000ng - Fotka 2/3Počítač HP OMEN 45L GT22-1000ng - Fotka 3/3
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    Předváděcí herní počítač HP OMEN 45L GT22-1000ng - nadupaná mašina pro hráče, kterým nestačí průměrný výkon běžných počítačů

    Tento předváděcí herní počítač vám umožní vychutnat si náročné novinky ze světa videoher s naprostou přehledností a hladkostí. S výkonem, který utáhne pecky jako Starfield, Baldur's Gate III, Dragon's Dogma 2, Horizon Forbidden West, Palworld, Manor Lords, Thaumaturge a další, budete mít příslovečnou herní jistotu. Srdcem tohoto počítače je špičkový procesor Intel Core i9 13900K s frekvencí 2.2 GHz, který vám poskytne nezbytný výkon pro náročnou herní akci. S rozsáhlou pamětí 64 GB RAM a obrovským úložištěm 4096 GB SSD budete mít dostatek místa na hry i další multimediální obsah. Ohromující grafiku zajišťuje nVidia GeForce RTX 4090 s technologií ray-tracingu, která vám umožní vychutnat si bohaté detaily a realistické světelné efekty ve vašich oblíbených hrách. Díky této síle budete schopni zažít hry ve světle, které jste dosud neviděli. Elegantní case v herním designu a stylové RGB větráky na čelní straně dodávají tomuto počítači nejen skvělý vzhled, ale také vysoce efektivní chlazení. Kromě toho má tento počítač kompaktní rozměry, což umožňuje snadnou integraci do vašeho herního prostoru. A nejen to - case nabízí také dostatek místa pro případné budoucí upgrade, takže si můžete nadále vylepšovat svou herní mašinu. Co se týče napájení, to je zajištěno kvalitním 80 PLUS Gold zdrojem od společnosti Cooler Master. To znamená, že nejenže je tento počítač vysoce výkonný, ale také energeticky efektivní. Procesor je chlazený pomocí účinného 120mm vodního chlazení, což zajišťuje optimální teploty i při náročném herním provozu. Budete se tak moci plně soustředit na svou hru, aniž byste se museli starat o přehřátí počítače. Pokud jde o konektorovou výbavu, počítač je vybaven 4x USB 2.0, 6x USB 3.0, 2x USB Type-C, 3x DisplayPort, HDMI a LAN konektory. To umožňuje snadné připojení různého příslušenství a dalších zařízení. Co se týče připojení k internetu, můžete si vybrat mezi bezdrátovým připojením pomocí WiFi nebo klasickým připojením pomocí LAN kabelu. Budete mít možnost se připojit ke světu online her a sdílení svých herních zážitků se svými přáteli. S předinstalovaným operačním systémem Windows 11 Home budete mít nejnovější verzi operačního systému od Microsoftu, který přináší nové funkce a vylepšení. Budete si moci vychutnat všechny možnosti, jaké vám Windows 11 nabízí, včetně optického vylepšení a plynulého odezvy, která zajišťuje nejlepší herní zážitek.

    Předváděcí počítač je počítač, který byl vystaven na jedné z akcí nebo výstav a sloužil ke komerčním účelům jako ukázka produktu. Může se jednat o jediný exemplář, který byl používán pouze pro prezentace. Předváděcí počítače jsou v perfektním stavu, neboť byly důkladně testovány a udržovány v dobrém stavu. Jednou z hlavních výhod předváděcích počítačů je jejich atraktivní cena. Oproti novým modelům mohou být předváděcí počítače cenově dostupnější, což je zajímavá alternativa pro hráče s omezeným rozpočtem. Navíc, díky jejich testování a údržbě, je zajištěna kvalita a výkonnost, které od herního počítače očekáváte. HP OMEN 45L GT22-1000ng je nadupaná mašina pro hráče, kteří si chtějí užít nejnovější hry s nejlepším výkonem. S výkonným procesorem, obrovskou pamětí, ohromující grafikou a skvělým chlazením se budete moct plně soustředit na své herní dobrodružství. A díky předváděcím počítačům můžete získat tuto mašinu za zlomek původní ceny, aniž byste museli přijít o kvalitu a výkon.

    HP OMEN 45L GT22-1000ng

    HP OMEN 45L GT22-1000ng

    HP OMEN 45L - nabušené herní PC

    Zcela nový herní počítač OMEN se vyvíjí všemi směry. S neuvěřitelným výkonem, chytrým tepelným řešením, špičkovým designem, minimalistickým osvětlením a plnou upgradovatelností a rozšiřitelností je to systém vytvořený tak, aby široká škála hráčů posouvala hranice nemožného. Počítače OMEN 45L mají větší rozměry a to hlavně díky Cryo Chamber.

    HP OMEN 45L GT22-1000ng

    Extrémní výkon

    Grafická karta GeForce RTX 4090 je určena zejména těm nejnáročnějším hráčům počítačových her, kteří její výkon mohou využít opravdu naplno včetně ray-tracing efektů. Díky této grafické kartě, si můžete užít všechny herní AAA tituly na maximální detaily. Jedná se o grafickou kartu přímo z dílny společnosti NVIDIA.

    Procesor Intel Core i9 je vyroben s využitím těch nejmodernějších technologií na světě, které přináší vysoký výkon a zároveň udržují systém v normálních teplotách při zachování co nejnižší hlučnosti. Těšit se můžete na vyšší rychlosti, více paměti či větší šířku pásma.

    HP OMEN 45L GT22-1000ng

    Zlepšený přívod vzduchu

    Počítač má zlepšený systémový přívod vzduchu a zvětšený přední prostor pro větší ventilaci a také 3x 120mm aRGB přední ventilátory systému. Počítač má patentovanou OMEN Cryo Chamber, jedná se o novinku přímo z dílny HP, která snižuje teplotu počítače až o 10 stupňů. Procesor chladí 120mm vodní chlazení.

    HP OMEN 45L GT22-1000ng

    Prémiové komponenty

    Operační paměť HyperX Fury zaručí plynulý chod programů a her. Nemusíte mít strach ze zbytečného sekání hry či otevření více záložek v prohlížeči.

    O napájení počítače se stará kvalitná 80 PLUS Gold zdroj od společnosti Cooler Master.

    Díky rychlému kvalitnímu SSD disku obdržíte velkou kapacitu s vysokou čtecí rychlostí. Ať už půjde o start počítače či zapnutí hry, to vše bude v rámci desítek sekund.

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core i9 13900K 2.2 GHz Raptor Lake 
    Operační paměť 
    64 GB DDR5 
    Pevný disk 
    4096 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    nVidia GeForce RTX 4090 24 GB 
    Operační systém 
    Windows 11 Home 
    Rozhraní 
    4xUSB 2.0, 6xUSB 3.0, 2xUSB Type-C, 3xDisplayPort, HDMI, LAN 
    Výbava 
    WiFi 
    Velikost 
    Midi Tower 
    Rozměry zboží
    204 × 555 × 470 (mm)
    Hmotnost
    22.6 kg